Uvjeti kupnje

Uvjeti kupnje definiraju postupak naručivanja, plaćanja, dostave i povrata, odnosno reklamacije robe ponuđene na našim stranicama. Prodavatelj je tvrtka SANUS, Suzana Fridl s.p. a Kupac robe je posjetitelj internet trgovine koji odabere barem jedan proizvod, popuni elektronski formular narudžbe i pošalje ga prodavatelju.

Prilikom narudžbe Kupac prihavaća uvjete kupovine koji su ovdje navedeni. Na sve slučajeve koji nisu ovdje definirani, primjenjuju se zakoni Republike Hrvatske.

Cijene na stranicama su maloprodajne, izražene u kunama, s uračunatim PDV-om. Za kupnju putem internet trgovine vrijede cijene za gotovinu, a za proizvode na akciji, akcijske cijene.

Zadržavamo pravo na promjene cijena bez prethodne najave.

Za eventualnu krivu sliku, netočan navod u opisu proizvoda, pogrešnu cijenu ili dostupnost proizvoda ne snosimo odgovornost.

Naručivanje:

Proizvodi se naručuju elektronskim obrascem. Da bi proces narudžbe bio ispravan i potpun, kupac je dužan pravilno ispuniti narudžbenicu i poslati je Prodavatelju. Nakon potvrđivanja narudžbe putem internet trgovine, kupac dobiva na e-mail podatke za uplatu.

Mogućnosti plaćanja

- Gotovina prilikom preuzimanja

Narudžbu ćete platiti dostavljaču Hrvatske pošte ili u najbližem poštanskom uredu prilikom preuzimanja pošiljke.

- Račun s odgodom plaćanja (državne i javne institucije)

Račun s odgodom plaćanja  – Ovaj način plaćanja namijenjen je svim knjižnicama, školama, fakultetima te ostalim javnim i državnim institucijama.

Dostava:

Dostava proizvoda moguća je isključivo unutar područja Republike Hrvatske. Proizvodi se dostavljaju putem prijevozničkih tvrtki koje obavljaju usluge transporta. Dostava se vrši do ulaza u stambeni objekt. Cijena dostave je uključena u ukupnu cijenu narudžbe.

Proizvodi će biti zapakirani tako da se uobičajenom manipulacijom u transportu ne mogu oštetiti. Kupac je dužan prilikom preuzimanja proizvoda provjeriti eventualna oštećenja i odmah ih reklamirati dostavnom radniku koji je robu dostavio, odnosno odbiti preuzeti pošiljku na kojoj su vidljiva vanjska oštećenja. Roba je osigurana od oštećenja u transportu.

Roba je osigurana i od gubitka u dostavi, te ako Kupac ni nakon 7 dana od predaje narudžbe ne dobije nikakvu obavijest ili isporuku od Prodavatelja, mora ga obavijestiti kako bi Prodavatelj mogao osigurati pronalazak pošiljke ili poslati zamjensku.

U slučaju da kupac naruči robu i odbije je primiti, prodavatelj ima pravo tražiti od kupca nadoknadu poštanskih i vlastitih manipulativnih troškova.

Povrat / Reklamacije:

Kupac ima pravo u roku od osam (8) kalendarskih dana od dana dostave proizvoda na zamjenu kupljenog proizvoda ili povrat proizvoda u sljedećim slučajevima:

- isporuka robe koja nije naručena

- isporuka robe koja ima grešku ili oštećenja koja nisu nastala u transportu

Prodavatelj će odobriti zamjenu ili povrat robe Kupcu nakon prijema opravdane reklamacije e-mailom, telefonski ili pismeno, s instrukcijama za povrat robe. U slučaju nemogućnosti isporuke druge robe, Prodavatelj će nadoknaditi Kupcu vrijednost robe koju nije više u mogućnosti isporučiti. Troškove povrata proizvoda snosi Prodavatelj.

Kupac je obvezan dostavljene proizvode vratiti u stanju u kojem su mu dostavljeni i u originalnom pakiranju (trgovačko pakiranje u kojem je roba i dostavljena) s računom .

Privatnost:

Korisničke podatke štitimo sukladno odredbama zakona o zaštiti osobnih podataka. Na ovim web stranicama od korisnika prikupljamo samo nužne podatke koji nam trebaju za dostavu, ispostavu računa i kontakt. SANUS, Suzana Fridl s.p. korisničke podatke neće ustupiti, dijeliti niti prodati trećim osobama. Podaci su dostupni samo djelatnicima SANUS, Suzana Fridl s.p. koji su uključeni u proces prodaje i ne smiju podatke koristiti u privatne svrhe niti ih ustupiti trećim osobama.

Superdijeta.com.hr – kontakti

Za pomoć nam se obratite na e-mail: info@superdijeta.com.hr.

Sva pitanja, narudžbe i reklamacije pošaljite na e-mail: info@superdijeta.com.hr.